AEON Bukit Raja Shopping Centre blog

Jewel Cafe Membeli Emas Putih Terpakai Dan Membayar Cash Serta Merta! Jewel Cafe Malaysia.

November 28, 2019

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jewel Cafe membeli emas putih dengan membayar cash serta merta!

Buat pelanggan-pelanggan kami yang mempunyai pelbagai emas putih seperti rantai leher, cincin, gelang tangan, gelang kaki, anting-anting dan sebagainya dan ingin menjualnya, anda boleh sahaja datang ke Jewel Cafe untuk penilaian secara percuma sahaja.

Penilaian adalah berdasarkan berat, ketulenan, susut nilai dan sebagainya.

Jewel Cafe mempunyai tiga buah outlet iaitu di Aeon Bukit Raja Shopping Centre, Klang, Aeon AU2 Setiawangsa Shopping Centre, Kuala Lumpur dan Aeon Taman Maluri Shopping Centre, Kuala Lumpur.

Sila berkunjung ke lokasi berhampiran anda untuk penilaian secara terus.

Anda juga boleh melihat proses penilaian yang kami jalankan di sini, jadi anda tak perlu risau kerana proses dijalankan adalah telus.

Kami antara kedai yang masih membeli emas putih dengan harga yang berbaloi, kebanyakan kedai emas tidak lagi membeli emas putih dan hanya memfokuskan kepada emas kuning sahaja yang lebih bernilai.

Gambar dipaparkan dibawah adalah beberapa gambar emas putih yang kami beli daripada pelanggan-pelanggan kami.Nikmati pelbagai keistimewaan daripada Jewel Cafe setiap kali anda ingin menjual emas kepada kami.

Antaranya ialah:-

Jewel Cafe Member’s Card – worth RM 300 with T&C

Tiket Mencuci Emas Secara Percuma Daripada Jewel Cafe

Jewel Cafe Cash Bonus RM 30 & RM 100 with T&C

Jewel Cafe invitation Card- worth RM 100 for invite any friend and family to sell any Jewelry for worth RM 300 above at Jewel Cafe.

Lucky Draw dan pelbagai lagi

Jewel Cafe juga membeli emas terpakai lain antaranya emas, emas putih, jongkong emas, duit syiling emas, emas patah, emas tanpa resit, platinum dan sebagainya.

Kami menyediakan minuman percuma serta snack untuk keselesaan pelanggan kami sementara menunggu proses pernilaian selama 10-15 minit berlansung.

Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan sofa yang selesa lagi empuk dan mini playground buat kanak kanak untuk kemudahan para ibu bapa yang datang berkunjung di sini.

Jadi, jangan lepas kan peluang, Jual emas putih anda di Jewel Cafe dan nikmati harga emas yang berbaloi+ keistimewaan untuk ahli Jewel Cafe!

Selain itu, kami membeli beg tangan terpakai berjenama LV, Chanel, Hermes, Longchamp, Gucci, Prada, Michael Kors, Bottega Veneta, Coach, Givenchy dan sebagainya

Dan membeli jam tangan terpakai berjenama seperti Tag heuer, Omega, longines, Panerai, IWC, Cartier, Seiko, Rado, Hublot, Oris, Corum, Franck Muller dan sebagainya.

Sila berkunjung ke lokasi yang berhampiran dengan anda dan jika anda berada di lokasi yang begitu jauh dengan tempat kami, anda boleh sahaja menghubungi kami di nombor yang tertera di bawah serta boleh juga whatsapps kami di nombor +601157792451.

Sila datang ke Jewel Cafe untuk maklumat lanjut. Anda boleh menelefon terlebih dahulu untuk bertanyakan waktu operasi dan sebagainya.

Tertakluk terma dan syarat*

Sila bertanya kepada staf staf kami untuk info lebih 
Anda boleh datang ke kedai kami berlokasi di
====================================== 
AEON BUKIT RAJA SHOPPING CENTRE, 
F34 FIRST FLOOR, 
PERSIARAN BUKIT RAJA 2, 
BANDAR BARU KLANG, 
41150 KLANG, 
SELANGOR DARUL EHSAN. 
03-3358 8466 
====================================== 
AEON AU2 SETIAWANGSA SHOPPING CENTRE, 
LOT G26 GROUND FLOOR, 
NO.6, JALAN TAMAN SETIAWANGSA AU2, 
TAMAN KERAMAT, 
54200 KUALA LUMPUR. 
03-4251 1151

Kami membeli pelbagai jenis barangan seperti:

  • Emas, Platinum dan Perak
  • Berlian
  • Jam Tangan Mewah
  • Barangan Berjenama
  • Beg Tangan Berjenama
  • Kosmetik Berjenama
item_06

WhatsApp+60 12 413 1242

MAIL

page top
page top