AEON Bukit Raja Shopping Centre blog

Jewel Cafe membeli emas terpakai dengan harga yang berbaloi!

November 27, 2019

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera Tuan-tuan dan Puan-puan,

Jewel Cafe ialah sebuah syarikat yang membeli emas terpakai antaranya emas, emas putih, jongkong emas, duit syiling emas, emas patah, emas tanpa resit, platinum dan sebagainya.

Jewel Cafe ini berasal daripada Jepun dan menjadi syarikat No 1 pusat kitar semula emas. Jewel Cafe juga bertujuan membeli emas untuk membuat peleburan emas semula.

Jewel Cafe mempunyai lebih 300 outlet yang berpusat di Jepun.

Dan kini, berkembang ke Malaysia dan mempunyai 3 buah outlet buat masa kini, iaitu di Aeon Bukit Raja Shopping Centre, Klang, Aeon AU2 Setiawangsa Shopping Centre, Kuala Lumpur dan Aeon Taman Maluri Shopping Centre, Kuala Lumpur.

Kami membeli emas dengan memberi tunai secara lansung! Jadi jika anda mempunyai emas, sekaranglah masanya untuk menjual emas tersebut kerana nilai pasaran emas kini sedang naik!

Anda pasti akan mendapat keuntungan yang lumayan hasil penjualan emas anda sekarang!

Di sini saya attach sekali beberapa emas-emas yang kami beli daripada pelanggan-pelanggan kami.

Proses penilaian adalah percuma sahaja dan bergantung kepada keadaan emas, ketulenan emas, berat emas, susut nilai dan sebagainya.

Kami disini menyediakan minuman percuma serta snack untuk keselesaan pelanggan kami sementara menunggu proses pernilaian selama 10-15 minit berlansung.

Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan sofa yang selesa lagi empuk dan mini playground buat kanak kanak untuk kemudahan para ibu bapa yang datang berkunjung di sini.

Setiap penjualan emas anda kepada Jewel Cafe, anda akan diberi pelbagai keistimewaan antaranya ialah, Jewel Cafe member’s card, cash bonus RM30&RM100, tiket mencuci emas percuma, invitation card dan lucky draw!

Jadi, jangan lepas kan peluang, Jual emas anda di Jewel Cafe dan nikmati harga emas yang berbaloi+ keistimewaan untuk ahli Jewel Cafe!Selain itu, kami membeli beg tangan terpakai berjenama LV, Chanel, Hermes, Longchamp, Gucci, Prada, Michael Kors, Bottega Veneta, Coach, Givenchy dan sebagainya

Dan membeli jam tangan terpakai berjenama seperti Tag heuer, Omega, longines, Panerai, IWC, Cartier, Seiko, Rado, Hublot, Oris, Corum, Franck Muller dan sebagainya.

Sila berkunjung ke lokasi yang berhampiran dengan anda dan jika anda berada di lokasi yang begitu jauh dengan tempat kami, anda boleh sahaja menghubungi kami di nombor yang tertera di bawah serta boleh juga whatsapps kami di nombor +601157792451.

Sila datang ke Jewel Cafe untuk maklumat lanjut. Anda boleh menelefon terlebih dahulu untuk bertanyakan waktu operasi dan sebagainya.

Tertakluk terma dan syarat*

Sila bertanya kepada staf staf kami untuk info lebih 
Anda boleh datang ke kedai kami berlokasi di
====================================== 
AEON BUKIT RAJA SHOPPING CENTRE, 
F34 FIRST FLOOR, 
PERSIARAN BUKIT RAJA 2, 
BANDAR BARU KLANG, 
41150 KLANG, 
SELANGOR DARUL EHSAN. 
03-3358 8466 
====================================== 
AEON AU2 SETIAWANGSA SHOPPING CENTRE, 
LOT G26 GROUND FLOOR, 
NO.6, JALAN TAMAN SETIAWANGSA AU2, 
TAMAN KERAMAT, 
54200 KUALA LUMPUR. 
03-4251 1151

Kami membeli pelbagai jenis barangan seperti:

  • Emas, Platinum dan Perak
  • Berlian
  • Jam Tangan Mewah
  • Barangan Berjenama
  • Beg Tangan Berjenama
  • Kosmetik Berjenama
item_06

WhatsApp+60 12 413 1242

MAIL

page top
page top